Wednesday, October 27, 2010

zulfadli,sp BM :D

bedah mulut @ oral surgery..

sapa amek specialist dept ni mmg macho..

tap hari wat operation..

walaupun nmpk kecik.. tp sumbangan besar..

lctr aku.. pagi wat 2 operation..

n then sambung gi jaga bdak2 junior exam..

lpas tu mkn ayam penyet sepinggan..

sambung operate lagi 3 patient.. 

setiap kali abes operate.. dpat duit bertimbun2..

x ke macho tu... skali die wat keje sambil ckap telpon (sila abaikan etika dan steril )

sejak hari tu.. aku nak amek specialist oral surgery..

aku nak tolong org yg eksiden kene kat muka..

aku nak tlg sapa2 yg nak buang wisdom teeth yg impacted or embedded...

TAPI.. lpas wat satu bedah buang gigi embedded..

aku rasa tangan terketar2 lenguh.. fuhhh.. mmg sakit pnggan..

sakit belikat.. sakit tangan... mybe kita jadikan specialist OS sebagai salah satu pilihan jek di masa dpan.. kalo ade rezeki amek la.. 

now.. masa gi makan free..

terengganu mmg best.. mggu ni jek dah de 2 org yb dtg Medan ni..

of kos la yb kene blanje student tregganu mkn2...

hidup terengganu ... tapi bile aku nak blajar nyanyi lagu terengganu ni??????


4 comments:

emma...bukan nama sebenar said...

h0h00..aku dengar citer pglmn aimi bedah gigi...seriauuuuu kot

harzharun said...

YES!!! OS is macho....
sy suka bau darah yg banyak...sbb bila bjaya buat operation, rs mcm mmg macho...

eh, sekejapnya operation . boleh buat 5 dlm 1 hr???...buang wisdom tooth je ek...

pernah rasa orthonatig surgery?..reduction of mandible?...start pukul 9, pukul 2 belom siap lg?...anda sanggup jd pakar OMFS??...huhahaha...saya sanggup!

julu said...

emma..
kalu mg nak wat gak bleh.. hee

kak long
eleh.. ari tu kata nk amek dental public health.. hampeh.. haha

harzharun said...

kalo nak pakai cun, bgaya, kasut tumit tinggi,kena amik public health...hihi...sbb tu public health msk dlm senarai cita...