Tuesday, January 13, 2009

wonder pet...apa yg penting,kerjasama!!!! (tv9)

kalo sape2 ade adik kecik yg suke tgk tv mesti taw maksud tajuk aku ni..
tak pn sape2 bakal2 bapak budak yg suka tgk tv kartun pn mesti taw
psal ayat tu..
kan bagus kalo bnyk kartun yang mcm tu
daripada lagu pn bdak2 dh dpat pelajaran
hoho...
aku bkannya nk crite psal kartun wonder pets yg kononnya 3 ekor
binatang (kura2,hamster n burung) slalu tlg mana2
binatang yg dlm kesusahan...
ni psal crite Israel bodoh yg trus serang Palestin..
aku baru terima forward msg seperti tertera di bawah ini..huhu..

"Salam…ingin tolong saudara islam di palestin? Caranya kita melemahkan ekonomi org yahudi, x mampu boikot semua, focus kepada 3 jenama ini, insyaAllah dh memadai: Colgate, coca cola n starbucks.. Pemimpin Hizbullah libanon,Syed hasan Nasrallah meminta seluruh muslim untuk melafazkan ,surah Al-fath ayat 26-27,surah Yunus ayat 85,86,87,88. .tolong sebarkan, agar Israel hancur, fwdkn seluruh umat islam…disana saudara seagama telah dikepong hanya menunggu masa tuk disembelih.. Dan mklumat terkini..skrg umt islam dpalestin sdg disembelih n yahudi mmbebskn fosforus diruang udara, jika terkena fosfrus ini, akn terbkr htta besi pd lori akn cair..hancur kuffar…. Bangunlah wahai ummat…sama2 memberi pertolongn walaupun tdk berperang .."

jadi,kesimpulannya
umat islam bnyk..
nk sruh gi tlg perang pn pelbagai alasan yg menghalang kita
tp dgn boikot n doa bnyk2,InsyaAllah...
Allah tolong rakyat Palestin..
bayangkan kalo bnda tu terjadi kat kite..
mesti kite mengharap bantuan dari saudara Islam kita di seluruh dunia..

untuk mengakhiri entry saya kali ini...
saya menmpersembahkan...klip video..wonder pet
ini versi English..sape nk taw versi Malaysia..tgk tv9,ptg kul brape kene tny adik aku
atau klik di sini wonder pet...hahahahaha..



p/s..xtaw mcmne dapat bertahan boikot x mkn big mac..hahaha

5 comments:

BuRN said...

hahha...
big mac je pun...
ko mkn kt paris burger pun sma je rs dier.. haha

aliaa said...

wonderpet tv9 kol 2.30 ptg..

xtau ar kalo ubah mse dh skang..

xyh la mkn big mac 2..

bkn best pn..

huhu..

julu said...

big mac
big mac
hahahaha

incik neng said...

ala kau makan je beger malaysia ..ade sammbal ngan timun woooo..big mac ade timun je hakhak

queue said...

br bukak la ur blog..
lame tk sgah...ye ke??haha..
bigmac..bigmac...
ahahaha...
tkleh mkn bigmac tgk mcd dr luar pon ckp lewwww...
ngeeeeee.....