Friday, January 9, 2009

macam ni ke seorang KAWAN???


aku marah giler...
dulu punye la baik..
membesar sama2...main sama2...tp SEKARANG??
contact aku pn tak...aku mg la susah nk cantact die..
dulu janji nk blajar sama2..berjaya sama2..
aku taw..aku tak hebat macam die..tp aku penah jadi besfren die.
mcm ni la member..
bile dah berjaya..sume janji dilupakan..
semua kenangan manis ditinggalkan.
arghh..sakit ati aku..
orang laen pun berjaya gak..
orang laen pun banyak duit gak..
tapi DIE???...
aku bukan nk ungkit ape2 la...aku slalu tlg die dulu..
aku la yg support die smpai berjaya..
aku la yg lihat kejayaan die dari bawah sampai ape yg die ade sekarang..
kalau aku taw die jadi mcm ni..
kalau aku taw die sombong mcm ni..
aku berharap x pernah kawan dgn die..
kawan??...haish...btol ke kite kawan??
ari ni aku terbace paper...
die accident..abes punah kete ferrari die..
tp die?..ntah la..x sure..
aku serba salah..nk gi jenguk tak die..
aku xla kejam sngt smpai xnak tgk org sakit..
tp kalo duk kenang2 ape yg die dh wat kat aku..
bleh tercabut jantung...bleh wat darah aku menggelegak..
maybe aku gi jenguk die gak kot..
tp aku dh nk start kuliah...
tp as old fren..aku harap die ok..
aku still harap die bleh kecapi bnyk lg kejayaan...
sbb aku mmg sentiasa support die...
walau ape die dh wat kat aku..
mesti korang nk tahu sape la mangkuk hayun tu..
sape la si "tanggang" tu..
aku xnak ckp nama die...sume org taw nama die..
aku bg hint pun mesti sume org taw..
aku nk tunjuk gambar die jek.
biar korg taw sape die sebenarnye...



p/s..nasib korang la bace entry aku kali ni.
hahahahahaha

9 comments:

incik neng said...

kau nak borang fan clab chelsea? whahahah

julu said...

haha...
incik neng..
ko ingat chelsea leh mng dgn MU mlm esok??
mesti kene bantai nye chelsea..
haha

BuRN said...

hahha..
xtau plak ak mangkuk 2 membe ko...
xpe2..
org dh sombong xyah le lyn lg..
haha

aliaa said...

die dop knl mu pn..

haha..

julu said...

tgk..
smpai org laen pn x caye aku penah kenal mangkok tu..
xpe2..nnti aku buktikan..haha

emma said...

hahah..cess awl2 cayer gok tp bl msk part accdt tuh,tao lalu sape yg dmksudkn.pergh koya gile...celah mane la die member mu!!hahahh

amy emyla said...

cehhh...koyass cik julu =p

julu said...

isk2..knapa la sume org x caya...
xpe2..akan ku buktikan suatu ari nnti..

uyus said...

buktikan slalu julu..bakpo suatu hari nanti..haha..ak nak jadi saen dio jugok kalo boleh..hahaha..