Friday, September 26, 2008

member-member lama..

aku rindu gler kat mmber2 lama skolah dulu..

Taski Nur Hidayah,Jalan kubur,Tanah Merah,Kelantan...
-aku still ingat ade sorg bdak pndai dlm kelas aku masa tu..nama die x ingat la..bdak laki... nk sangat jmpe die..haha..mcm xde harapan jek..kelas kitorg paling ujung...masuk taski taon 1993...
p/s..teringat kat bdak ni sbb aku asyik dpat no 2 dlm kelas..dia no 1...wakakaka...


Sekolah Sri Suria (1),Tanah Merah,Kelantan..
-mmber2 kat cni mengajar aku erti kehidupan kanak2 yg sebenar...walaupn aku a
gak skema masa kat skul ni...
-mcm2 terjadi kat skolah ni..terutama darjah 6 Ariff..so,dak2 6 Arif 1999,masok la group klas kite kat friendster...

-skunk dpt kmpul skit jek dak klas tu..afif gebek,yana,mc lin,uni..mana lg sek2 kito weh..


SMSTMFP,Kelantan
-paling best 5 taun bersama..

-kat cni mengajar aku kehidupan remaja lelaki..haha..
-pengalaman kat skolah ni ---- fly dari hostel,main bola masa hujan lebat,ragging junior, ponteng prep,patah tangan sbb jatuh longkang,tindih-menindih mmber kat surau,potong rmbut botak sume dak laki,stay up smpai pg,pengetua ketuk kpala kat assembly sbb study masa assmbly dan bbrapa kejahatan lg yg x dapat disebutkan..hahahaha...
-yg paling aku rindu..dikir barat bersama-sama...huhu..


KMPH..
-dapat rm
ai mmber walaupn setahun jek...
-tiba2 jadi pelajar rajin kat matrik..result hampeh gak...waaaaa....



Apepn..mmber2 aku sume best..thanks 4 being my fren... -


5 comments:

BuRN said...

peh..
mantap siot..
kat assembly pun nk study ke??
pttla pengetua ketuk kpala ko..
hahahha

BuRN said...

weh
oldschool tul gambo ko 2..

julu said...

ye la..rajin ah kirenye kat assembly..hahaha..

amy emyla said...

julu bolot

julu said...

agak kurg ajar si amy poyo ni..
hahaha...